Kuala Terengganu
All results
Personal
Company
1 - 12 of 23
Minyak But-But HPA

Minyak But-But HPA

RM 21.00
89x
2x
Minyak But-But mempunyai khasiat penyembuhan penyakit seperti: >>Asma, >>Bronchitis >>Tuberculosis >>dan ia bersifat Antibakteria dan Antivirus. . Penggunaan minyak But-But boleh melegakan sakit abdomen, mengurangkan bengkak otot dan merawat rheumatism. . **Harga termasuk kos postage
Malaysia · Terengganu · Kuala Terengganu · 06 Apr 2020
Gula Herba Diabliss 500g - Mesra Diabetes

Gula Herba Diabliss 500g - Mesra Diabetes

RM 29.00
1822x
2x
Gula Diabliss diperkaya dengan 7 jenis herba iaitu: -Kayu manis Cinnamon -Gooseberry -Buah Delima -Kunyit -Lada Hitam -Halia gula yang rendah Glycemic Index dan mesra Diabetes . **Free postage dari 1-30 April 2020
Malaysia · Terengganu · Kuala Terengganu · 06 Apr 2020
Koko Tamar

Koko Tamar

RM 30.00
64x
3x
Alhamdulillah..... . Tamar Cocoa sudah mendapat tempat di hati semua sekarang nie....ramai yg dh repeat order .. :-) . Yang masih belum mencuba kelazatan n khasiat Minuman Sunnah Tamar Cocoa nie,jangan tunggu2 lagi yea..... !!!! Jom!! Masa untuk #Berubah kepada #Tamar #Cocoa sekarang!!!! . **Harga termasuk kos postage
Malaysia · Terengganu · Kuala Terengganu · 06 Apr 2020
Kopi Radix

Kopi Radix

RM 35.00
99x
1x
Kopi Radix merupakan minuman kopi pracampuran yang bukan sahaja enak untuk dinikmati para penggemar kopi, malah diformulasi menggunakan herba-herba terpilih yang diamalkan oleh masyarakat dahulu bagi memelihara kesihatan tubuh badan di samping meningkatkan kecergasan tubuh sepanjang hari. . Kopi RADIX merupakan sejenis produk kopi yang diperkaya de...
Malaysia · Terengganu · Kuala Terengganu · 06 Apr 2020
Serbuk Al-Manna Gum Arabic

Serbuk Al-Manna Gum Arabic

RM 30.00
103x
2x
Gum Arabic, selain dikenali dengan nama yang merujuk kepada fizikal getah yang terhasil dari pokok akasia, juga dikenali menerusi sumber khasiatnya iaitu sumber nutrisi prebiotik. Serbuk Gum Arabic Al-Manna keluaran AMEER merupakan sumber nutrisi prebiotik semula jadi paling tinggi.
Malaysia · Terengganu · Kuala Terengganu · 06 Apr 2020
Sabun Kadah Aleppo

Sabun Kadah Aleppo

RM 39.00
118x
2x
Sabun Kadah Aleppo . Produk sabun NATURAL serbaguna ALL IN ONE utk badan,muka & rambut dari Syria dan diproses di TURKI -Pakai kat muka, Kulit jd lembab, tak pyh pakai moisturizer pun tak pe -Muka anjal lalu nampak muda -Badan gatal2 ruam, alergik & ekzema berkurang sgt -Kesan parut hitam pd kulit PUDAR tmasuk stretchmark wanita lps bsalin ...
Malaysia · Terengganu · Kuala Terengganu · 06 Apr 2020
Perunding Blacklist/bankrap

Perunding Blacklist/bankrap

Check with seller
28x
0x
Kami merupakan SYARIKAT PERUNDINGAN bagi mereka yang terlibat dengan status Bangkrap/ Balcklisted..Sesiapa yang diselubungi hutang bertahun-tahun atau baru sahaja terlibat dengan hutang yang banyak sehingga menjejaskan kehidupan harian anda...status blacklist dan bankrap...boleh hubungi kami tuk bantuan...perlu tahu KAMI BUKAN BANK...BUKAN TEMPAT M...
Malaysia · Terengganu · Kuala Terengganu · 24 Dec 2019
APPLE MAC & PC EXPERTISE

APPLE MAC & PC EXPERTISE

Free
238x
4x
APPLE MAC & PC EXPERTISE IN #TERENGGANU "We Fix All Brands & Problems" . . Kami dapati sgt sukar utk mencari kedai yg menyediakan perkhidmatan repair barangan #apple di Terengganu
Malaysia · Terengganu · Kuala Terengganu · 01 Apr 2019
Telefon bimbit anda boleh jana duit!

Telefon bimbit anda boleh jana duit!

Free
46x
0x
Dulu saya tidak pernah terbayang bahawa ada wujud aplikasi duit pintar menggunakan handphone. Dengan hanya satu sentuhan menggunakan handphone, duit akan masukke dalam akaun bank anda secara bertubi- tubi. http://www.jutawanapp.com/?id=amiramelia
Malaysia · Terengganu · Kuala Terengganu · 15 Feb 2019
REPAIR PORT AUDIO/EARPHONE

REPAIR PORT AUDIO/EARPHONE

Free
64x
2x
Pernah tak korang alami masalah ni, baru jer nak cabut earphone dari lubang port dia tibe-tibe prakkk
Malaysia · Terengganu · Kuala Terengganu · 07 Feb 2019
UPGRADE MACBOOK PRO

UPGRADE MACBOOK PRO

Free
58x
1x
Sir Sharif Shahin student UMT - Universiti Malaysia Terengganu dari US datang ke kedai utk dapatkan servis: > Upgrade RAM 8GB > Upgrade SSD 480GB + Install OS Sebelum ni beliau cube survey kedai repair Macbook kat #Terengganu ni tapi xjumpe. Last option dia cube search dalam google dan terjumpe kedai Mynet It Solutions dan beliau datang ke ke...
Malaysia · Terengganu · Kuala Terengganu · 06 Feb 2019
REPAIR CONTACT POINT KEYBOARD

REPAIR CONTACT POINT KEYBOARD

Free
75x
1x
Repair Contact Point Keyboard pada Circuit Board berpunca daripada terkena AIR. Keyboard memang OUT terus, xdapat diselamatkan. Mule-mule ingat keyboard jer problem, 3 kali kite cube keyboard baru tapi masih xdetect. Tak puas hati dgn result, kite diagnose balik problem rupe-rupenyer Circuit Board utk Keyboard rosak jgk. Solution --> Kite ejas k...
Malaysia · Terengganu · Kuala Terengganu · 02 Feb 2019