Pembaikan Komputer - Telefon Bimbit
All results
Personal
Company
1 - 12 of 22
TAWARAN KREDIT AGRIKULTURAL DENGAN WARANTI

TAWARAN KREDIT AGRIKULTURAL DENGAN WARANTI

RM 11.00
366x
1x
Saya menawarkan pinjaman wang kepada orang jujur yang mencari kredit. untuk mengaktifkan semula aktiviti mereka, memulakan perniagaan, membeli rumah atau memerlukan modal untuk melabur, dsb. Untuk maklumat lanjut, sila hubungi alamat berikut: E-mel: duenyasp1@gmail.com Whastapp: +33756908297 Lulus mesej untuk membantu mereka yang memerlukan.
Malaysia · Kota Kinabalu · 23 Jan 2020
PC/LAPTOP/NETBOOK - KOMPUTER SERVICE KOTA KINABLU SABAH

PC/LAPTOP/NETBOOK - KOMPUTER SERVICE KOTA KINABLU SABAH

Free
90x
4x
KOMPUTER/PC/LAPTOP SERVIS Salam warga KK dan sekitar Kami adalah peniaga kecil membuat servis komputer sekitar area Kota Kinabalu dan kawasan sekitar ( pejabat & rumah ) dgn harga berpatutan. Dalam masa sama kami juga ada menyediakan software kegunaan pejabat dan belajar serta game2 komputer. Jika perlu khidmat kami, boleh hubungi no tertera ; ...
Malaysia · Sabah · Kota Kinabalu · 23 Jan 2020
Printer SErvice & Repair Shah Alam

Printer SErvice & Repair Shah Alam

Check with seller
108x
1x
PRINTER REPAIR & SERVICE www.wasap.my//60163321416 www.wasap.my//60163685181 Lokasi : No.3A Jalan Bunga Melur 2/18 Seksyen 2 Shah Alam Selangor Darul Ehsan. Waktu operasi : Sabtu - Khamis ( Jumaat tutup ) 10.30 pagi - 7 petang Land mark : Berhadapan Medan Selera Seksyen 2 , atas kedai runcit Azam. Link lokasi : https://goo.gl/maps/SuCv6DDRidmzL...
Malaysia · Selangor · Shah Alam · 08 Jan 2020
Computer Repair Shah Alam

Computer Repair Shah Alam

Check with seller
46x
1x
COMPUTER REPAIR - No Power , No Display , PC / Laptop Format , Computer Upgrading.Menjual laptop & PC terpakai,eksesori komputer.Juga membaiki printer. Sila tekan link di bawah untuk butiran lanjut : www.wasap.my//60163321416 www.wasap.my//60163321416 www.wasap.my//60163321416 Lokasi : No.3A Jalan Bunga Melur 2/18 Seksyen 2 Shah Alam Selangor D...
Malaysia · Selangor · Shah Alam · 08 Jan 2020
APPLE MAC & PC EXPERTISE

APPLE MAC & PC EXPERTISE

Free
302x
4x
APPLE MAC & PC EXPERTISE IN #TERENGGANU "We Fix All Brands & Problems" . . Kami dapati sgt sukar utk mencari kedai yg menyediakan perkhidmatan repair barangan #apple di Terengganu
Malaysia · Terengganu · Kuala Terengganu · 01 Apr 2019
REPAIR PORT AUDIO/EARPHONE

REPAIR PORT AUDIO/EARPHONE

Free
67x
2x
Pernah tak korang alami masalah ni, baru jer nak cabut earphone dari lubang port dia tibe-tibe prakkk
Malaysia · Terengganu · Kuala Terengganu · 07 Feb 2019
UPGRADE MACBOOK PRO

UPGRADE MACBOOK PRO

Free
62x
1x
Sir Sharif Shahin student UMT - Universiti Malaysia Terengganu dari US datang ke kedai utk dapatkan servis: > Upgrade RAM 8GB > Upgrade SSD 480GB + Install OS Sebelum ni beliau cube survey kedai repair Macbook kat #Terengganu ni tapi xjumpe. Last option dia cube search dalam google dan terjumpe kedai Mynet It Solutions dan beliau datang ke ke...
Malaysia · Terengganu · Kuala Terengganu · 06 Feb 2019
REPAIR CONTACT POINT KEYBOARD

REPAIR CONTACT POINT KEYBOARD

Free
76x
1x
Repair Contact Point Keyboard pada Circuit Board berpunca daripada terkena AIR. Keyboard memang OUT terus, xdapat diselamatkan. Mule-mule ingat keyboard jer problem, 3 kali kite cube keyboard baru tapi masih xdetect. Tak puas hati dgn result, kite diagnose balik problem rupe-rupenyer Circuit Board utk Keyboard rosak jgk. Solution --> Kite ejas k...
Malaysia · Terengganu · Kuala Terengganu · 02 Feb 2019
IMAC & MACBOOK REGULAR CUSTOME

IMAC & MACBOOK REGULAR CUSTOME

Free
42x
1x
En Abdullah Fahmi big boss Kedai Emas Lelong Maya merupakan regular customer Mynet It Solutions Terima kasih atas kepercayaan yang diberi dan berterusan berurusan dgn kami ☺️
Malaysia · Terengganu · Kuala Terengganu · 31 Jan 2019
SERVIS MAGIC MOUSE

SERVIS MAGIC MOUSE

Free
61x
1x
#MagicMouse kepunyaan Uncle Casey Foong rosak akibat BATERI yang dipasang CAIR, mengalir pada board & menyebabkan BOARD BERKARAT. Adoiiiii.. Lemah jantung tengok Board Magic Mouse ni
Malaysia · Terengganu · Kuala Terengganu · 22 Jan 2019
Repair baiki tv led tv lcd tv plasma

Repair baiki tv led tv lcd tv plasma

RM 50.00
54x
0x
Assalamualaikum saya menyediakan baiki tv led tv lcd tv plasma dan lain2 tidak kira apa kerosakan wasap 0102322506 iman pakar elektrik ,,,disini kami ada perhidmatan pergambilan tv dan perhantaran tv terus ke rumah anda ,, area kami kajang nilai balakong semenyih seri kembangan putrajaya cheras puchung kuala lumpur dan lain
Malaysia · Selangor · Kajang · 21 Jan 2019
Repair tv led lcd dan plasma

Repair tv led lcd dan plasma

RM 50.00
50x
0x
Assalamualaikum saya menyediakan baiki tv led tv lcd tv plasma dan lain2, tidak kira apa kerosakan wasap 0102322506 iman pakar elektrik,, pergambilan dan perhantaran tv ke rumah anda ,, area kajang bangi nilai balakong serdang cheras puchung putrajaya semenyih kuala lumpur
Malaysia · Selangor · Kajang · 21 Jan 2019